Produkty, Strana 5
Barva
Objem
Odrůda
Typ čokolády
Velikost

Naga Bhut Joloka (1 mil. SHU) je velmi chutná chilli paprička, s masivním palem, který má rychlý nástup. Do roku 2007 držela prvenství jako nejpálivější paprička světa....

Habanero (350 - 500 tis. SHU) odrůda papriky, která se řadí mez jednu z nejpálivějších pocházejících z Mexika.

Poblano (1-1,5 tis SHU) je druh chilli papričky, která patří mezi nejméně pálivou odrůdu.

Blonde Bombshell TSM ananasová chilli omáčka je svou chutí, typickou karibskou chilli omáčkou. Vyrobeno ve spolupráci s pražským barem Sad man´s tongue.

Black Betty Habanero rajčatová chilli omáčka kombinuje výraznou chuť zralých rajčat S čerstvou limetovou šťávou. Vyrobeno ve spolupráci s pražským barem Sad man´s tongue.

Greeen Garter Jalapeno chilli omáčka je typickou mexickou salsou verde. Charakterické zelené barvy je v této omáčce dosaženo díky kombinaci Tomatillos, zelených Jalapeňos,...

Dragon´s blood je extrémně pálivá omáčka vyrobená lisováním za studena z 1. a 2. Nejpálivější papričky na světě (Carolina Reaper a Trinidad Scorpion Moruga)

Mangovo hořčičná omáčka s naší vlastní kari směsí a nejpálivější papričkou Carolinou Reaper (5%). Oceněná 2. místem na Chillibraní v soutěži o Výrobek roku.

Palito "pure hell" extrémně pálivá chilli omáčka je vyráběn z chilli paprček jako jsou Trinidad Scorpion moruga, Bhut Jolokia, nebo Carolina reaper v koncentraci vyšší než 85%...

Chilli omáčka vyrobená ze švestek macerovaných ve speciálním nálevu koření a s papričkou Naga Bhut Jolokia, oceněná na světové soutěži v USA stříbrnou medailí.

Trinidad Scorpion Moruga – tomatová chilli omáčka je vhodnou chilli omáčkou téměř do každého masitého jídla. Kombinuje výraznou chuť zralých rajčat s vinným octem a čerstvou...

Lehce pikantní mexická salsa na rajčatovém základu, dochucená kakaem, medem a uzenými papričkami Jalapeño.

V salse Jalapeño můžeme nalézt kousky rajčat, chilli papriček Jalapeño a žluté cibule. Dalšími surovinami, které se používají je čerstvý koriandr a sušený česnek a jiné koření.

Tato omáčka je výborná do marinád, nebo jako příloha k již hotovému masu. Její uzená chuť spolu s melasou vytváří ideální kontrast k rajčatovému základu s citronovou šťávou a...